Tack och lov!

Jaaaa det löste sig! Åh. Nu börjar jag få lite fredagsfeeling till och med. Nu vände ju allt och blev bra istället!! Kommer kunna spendera helgen med gänget ändå nu ju (så länge jag inte är för trött då) :D

Andreas körde mig till Mölndals Station där jag fick sitta och vänta på att pendeln hemåt skulle komma i tjugo minuter. Jag lyxade till det och firade med en liten lussekatt. Saffransbullar kan vara något utav det godaste jag vet. Hihi.



Kommentarer
Antonija

Så skönt och höra att det löste sig till slut.Kram!!

Svar: Jaa verkligen! Kramis
Dijana Draganovic

2012-11-23 @ 18:41:30
Anonym

Hihalo tatino-ne pises na koji nacin se rijesio problem!?
Kram!

Svar: Hej Tata! Problemet med CVK-slangen var att det inte gick att varken spola in något eller få backflöde. Det hade alltså bildats någon sorts blodpropp eller koagel i slangen. På sjukhuset försökte sköterskan spola slangen igen, och tog i hårdare än vad de får göra på hemsjukvården (eftersom man inte är på sjukhus måste man vara försiktigare). Så problemet löste sig för att min sköterska tog i lite mer, och proppen släppte :) Kram!
Dijana Draganovic

2012-11-24 @ 01:23:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hosdijana.blogg.se

Bloggvärlden är sprillans ny för mig, men tanken slog mig och jag kände för att ge det ett försök! Vi får hoppas på att det blir bra :)

RSS 2.0